Stor inspirationshelg på underbara "Chateau Montfort"!

 

Tillsammans med den erfarna välkända fotografen och skribenten Sara Silm samt de två otroligt inspirerande och duktiga inredarna och stylisterna Marianne Haga Kinder och Franciska Munck-Johansen från Norge bjuder jag in till en helg helt utöver det vanliga! Förvänta dig ett fullspäckat program med såväl lärorika workshops som lokala stjärnrestauranger. Vi kommer uppleva ett klassiskt franskt lantliv på ett äkta "chateau" med ljuvliga vyer och underbar lokal mat. Våra värdar besitter tillsammans en oerhörd erfarenhet av inredning, fotograferande, sociala medier, nätverkande och styling. En unik chans att lära från de absolut bästa i branschen!

 

 
montfort4.jpg
montfoert3.jpg

 

PRESENTATION

Har du stor passion för inredning, styling och fotograferande? Vill du uppleva professionellt dukade bord, inredning/styling på franska landsbygden, lokal mat av högsta klass och workshops tillsammans med tre fantastiskt erfarna och välkända profiler? Vill du ta bättre bilder och utveckla ditt Instagramkonto? Vill du njuta av underbar miljö och fantastiska upplevelser med ett gäng likasinnade ?

På "Chateau Montfort" kommer vi att uppleva allt detta. Det här är dagarna då du får möjlighet att umgås och skapa ett fint nätverk för framtiden samtidigt som du kommer få mycket ideer, inspiration och personlig feedback för ditt egna intresse.

 

VÄRDAR

Sara Silm äger och bor på "Chateau Montfort" tillsammans med sin familj. Sara kommer ursprungligen från Australien och har lång erfarenhet som fotograf, kock och stylist. Hon har verkligen gedigna meriter med artiklar publicerade i några av Australiens mest välkända inrednings- och matmagasin.

Franciska Munck-Johansen och Marianne Haga Kinder är två av Norges största "influencers" inom inredning och livsstil. De har båda två varit framgångsrika bloggare i över 10 år.

Marianne räknas som en av Norges bästa på Instagram. Hon är personen bakom @inspirasjonsguidennorge med hela 140 000 följare och har bland annat varit finalist i Vixen Blog Awards. Marianne har lång och gedigen erfarenhet av marknadsföring bland annat inom Nordic Choice Hotels. Hon har även varit ansvarig för PR och sociala medier för "Home & Cottage" Norge. Idag är Marianne en populär inredningsstylist och inspiratör som även arbetar som fotograf och stylist för sociala medier till andra företag.

 Marianne Haga Kinder och Franciska Munck-Johansen.

Marianne Haga Kinder och Franciska Munck-Johansen.

Franciska driver en av Norges största och mest professionella inredningsbloggar, "Franciskas Vakre Verden". Hon är känd som en av Norges bästa på inrednings- och matfotografering och har över 10 års erfarenhet med stora tidningar i branschen. Franciska har även grundat "Norsk Interiorskole" och vunnit "Kakekrigen" på TV-Norge. Hon har givit ut en rad omtalade böcker inom bakning och inredning och har även vunnit det prestigefyllda "Vixen Awards - Årets Influencer Interiör".

 

Tillsammans arrangerar Franciska och Marianne den årliga och nationella tävlingen och inredningsevenemanget "Gullfjaeren". Dessa två fantastiska inspiratörer och "influencers" kan verkligen allt om inredning, styling och sociala medier.

 

 


INNEHÅLL

Gedigna workshops i inrednings- och matfotografering med fantastiska tips för styling och hur du tar bättre bilder. Högklassiga föreläsningar och inspiration om Instagram, färg och inredning. Nätverkande, presenter och mycket prat om företagande och sociala medier.

Utflykt till lokal fransk matmarknad med styling och fotosession. Dagsutflykt till närbeliggande by med lokalt hantverk, shopping och workshops i att fotografera "on location". Lunch på fransk stjärnrestaurang samt välkomst, "campfire" och "bbq lunch" på vårt eget ljuvliga "chateau".

 

FOKUS

Som alltid är fokus på "slow living", att njuta av stunden, god mat och umgänge med likasinnade. Just denna helg fokuserar vi på fotografering, inredning och styling med våra fantastiska ledare. Naturligtvis inspireras vi av klassiska franska omgivningar, "stylar" och njuter mycket lokalt. Nätverkande, företagande och sociala medier får också plats under denna träff. En helg med både avkoppling, kreativ utveckling, nya intryck och många spännande samtal.

PRIS & BETALNING:

Kursavgift 8 995,- SEK exkl. moms.

Boende, måltider samt turisttjänster, 5 905,- SEK exkl. moms för del i enkelrum.

Anmälningsavgift samt avbeställningskydd om 995,- kronor inbetalas vid anmälan. Vid anmälan sändes en faktura på boendepaket som inbetalas inom 30 dagar, kursavgift faktureras i efterskott med inbetalning senast 25:e oktober.

 

montfort12.jpg
montfort5.jpg
montfort10.jpg
montfort9.jpg
 Bilder av Sara Silm @chateaumontfort

Bilder av Sara Silm @chateaumontfort


montofrt1.jpg

Anmälningsformulär!

Fyll i detta formulär och anmäl dig denna fantastiska inspirationshelg på "Chateau Montfort". Observera att anmälan är bindande!

Namn *
Namn
Fakturaadress *
Fakturaadress