Fullbokat!

Inredningsinspiration, storytelling och fotografering på populära @thenorrmans utanför Köpenhamn…

Anna och Lars Norrman är inredaren, kocken och multikonstnärerna som 2017 slog upp portarna för ett eget boutique B&B på landet utanför Köpenhamn. På instagram delar de med sig av sin vardag och sina inspirationer runt om i världen. Inför 2019 är alla helger hela säsongen redan fullbokade på detta lite smått magiska boutique bed&breakfast. Jag är oerhört stolt över att ha bokat plats för ett miniretreat i denna ack så vackra miljö. Precis efter midsommar, när ljuset är som allra vackrast i Norden ses vi för färgglad inredningsinspiration signerad Anna Norrman, gästföreläsning med Kirsten Skovbon @skovbon och högklassig workshop i fotografering med meriterade @diana_lovring.

@thenorrmans Boutique B&B, fotograf: Mikkel Adsböl

@thenorrmans Boutique B&B, fotograf: Mikkel Adsböl

fotograf: Mikkel Adsböl

fotograf: Mikkel Adsböl

Är inredning din stora passion? Vill du införliva mer färg i din vardag? Har du som jag inspirerats av @thenorrmans coola och härliga instagramkonto? Vill du uppleva detta fullbokade B&B med egna ögon? Vill du lyssna på och ta del av det populära inredningskontot @skovbons resa via Instagram? Vill du träna på fotografering, storytelling och styling i oslagbar miljö?

DÅ är det här ett miniretreat helt i DIN smak!

Jag vet att detta dygn kommer att ge oss mängder med inspiration, nya vänskaper med likasinnade kreativa entreprenörer och många vackra bilder till vår bildbank.

@thenorrmans, fotograf: Mikkel Adsböl

@thenorrmans, fotograf: Mikkel Adsböl


Diana Lovring.

Diana Lovring.

WORKSHOP

Diana Lovring, Fotograf och Grafisk Designer.

Diana är en fotograf med ett fantastiskt öga för det vackra samt en gedigen teoretisk bakgrund inom visuell kommunikation. Hon har examen i både grafisk design och fotografering, den senare från Bournemouth University.

Diana har länge inspirerat oss via Instagram genom sina eleganta stileben och fina blomsterkonst. Under 2018 släppte hon sin första bok “Capturing Flowers” där hon kombinerar sin passion för blommor med sin gedigna bakgrund som fotograf.

Om du vill lära dig om fotografering och bildkomposition är Diana den bästa av lärare som lär ut pedagogiskt, inspirerande och ödmjukt. Jag är otroligt glad att Diana är den som leder vår workshop i just “visuell storytelling” under vår vistelse på @thenorrmans.

www.dianalovring.com


GÄSTFÖRELÄSARE

Anna Norrman, Bild: Plåtverket, Enna Bourneco

Anna Norrman, Bild: Plåtverket, Enna Bourneco

Anna Norrman

Multikonstnären Anna Norrman är kvinnan bakom det populära @thenorrmans boutique B&B där vi bor. Annas öga för detaljer och färg har knappast undgått någon som följer paret via Instagram, TV och Facebook. Anna och Lars tidigare hem i köpenhamn totalrenoverades och följdes av programmet “husdrömmar” i SVT. Vi får chansen att inspireras av Annas inredningsstil och kärlek för färg och lite halvgalna projekt.

Kirsten Skovbon

@skovbon är ett välbekant instagramkonto för alla med intresse för inredning och stil. Kirsten har drivit sitt Boho-inspirerade konto i många, många år och under 2018 utsågs hon till årets “Danska Instagramkonto” av det välkända priset Gullfjaeren Norge. Vi kommer att få lyssna till hur Kirsten hittade sin unika inredningsstil och vad hennes fantastiska resa med sociala medier inneburit för hennes karriär och vardag.

Kirsten Skovbon

Kirsten Skovbon

Inredninsstil Boho via @skovbon

Inredninsstil Boho via @skovbon

INNEHÅLL

Inspirationsföreläsning i färgglad och kreativ inredning med Anna Norrman. Inspirationsföreläsning i unik inredningsstil och en spännande resa med Instagram med Kirsten Skovbon. Workshop i styling, storytelling och fotografering med Diana Lovring. Härliga måltider i sagolik miljö och långsiktigt nätverkande med andra kreativa entreprenörer.

FOKUS

Som alltid är fokus på slow living, att njuta av stunden, god mat och umgänge med likasinnade. Just denna workshop fokuserar vi inredningsinspiration genom miljön och föreläsning hos @thenorrmans samt utveckling och träning på fotografering. Ett inspirerande miniretreat med mycket passion och glädje för färg och form.

PRAKTISKT

Vi ses på måndagen den 24 juni kl. 11.00 på @thenorrmans då vi startar upp med presentationer och en härlig lunch. Vi kommer att hjälpas åt med samkörning från Malmö. Övernattning sker i enkelrum eller dubbelrum i stallet eller villan, se mer information nedan. Vi bor med helpension under vårt dygn och vi har som vanligt ett fullspäckat program med gedigna föreläsningar och workshops.

Bild: Anna Norrman

Bild: Anna Norrman

Bild: Mikkel Asböl

Bild: Mikkel Asböl

Bild: Plåtverket, Emma Bourneco

Bild: Plåtverket, Emma Bourneco

Bild: Plåtverket, Emma Bourneco

Bild: Plåtverket, Emma Bourneco

Bild: Lena Saugen

Bild: Lena Saugen

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN

INVESTERING

Paketpris 4900,- SEK för företag. (momsbefriat)

Paketpris 3900,- SEK för privatpersoner.

Inkluderar föreläsningar med två av danmarks främsta inredare och instagramikoner, högklassig workshop i fotografering med välrenomerad fotograf och grafisk designer. Allt eventuellt material ingår samt presentpåse vid ankomst. Nätverk, events och rabatter på kommande evenemang.

Observera! Ovanstående priser gäller vid full inbetalning senast 10 dagar efter anmälan. För delbetalning i två omgångar, se priser och alternativ i anmälningsformuläret. Anmälan är bindande och ersätts bara om man hittar betalade ersättare.

PRISER FÖR BOENDE

inklusive helpension lunch till lunch (exkl. dryck): 1565,- dkr för singelrum i stallet, (endast 1 rum kvar!) 1070,- dkr för del i dubbelrum i stallet. (endast 1 rum kvar!) 2350,- dkr för singelrum i villan, 1410- dkr för dubbelrum i villan.

Boende samt mat och dryck betalas direkt på plats hos The Norrmans. Observera att avbokning av rum endast är möjlig fram till 1 månad innan eventet, efter det krävs full betalning.

Läs mer om de olika boendetyperna direkt på The Norrmans hemsida här.


ANMÄLNINGSFORMULÄR

Anmälan är bindande och görs via formuläret nedan. Du väljer betalnings- samt boendealternativ direkt i formuläret. Varmt välkommen med din bokning.

Namn *
Namn
Fakturaadress inkl eventuellt momsregnr *
Fakturaadress inkl eventuellt momsregnr
Bild: Lena Saugen

Bild: Lena Saugen